Voedingskabels stroomtoevoer voor apparatuur

Voedingskabels stroomtoevoer voor apparatuur

Een voedingskabel zorgt voor de stroomtoevoer aan actieve apparatuur. Intronics voorziet in alle soorten voedingskabels: CEE 7/7, Euro, UK en USA kabels. Net als bij al haar andere kabels, bestaat het assortiment voedingskabels van Intronics uit kabels van  uitstekende performance (kwaliteit) en duurzaamheid. Ons assortiment voedingskabels bestaat uit: ACT en IECLock. 

Verkoopafdeling

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.
t. +31 (0)342 407040
m. sales@intronics.nl
Neem contact op

ACT voedingskabels

ACT levert vele soorten voedingskabels: standaard CEE 7/7, IEC60320 C5, C7, C13, C14, C19, C20 en IEC60309 CEE1. Daarnaast biedt ACT verschillende soorten voedingssplitkabels.

Voedingskabels in diverse kleuren

Naast de traditionele zwarte voedingskabels leveren wij de IEC60320 C13, C14, C19 en C20 kabels nu ook in kleur om uw powermanagement overzichtelijker te maken.

Wat zijn IEC Lock voedingskabels?

De connectoren van IEC Lock beschermen uw appratuur tegen stroomuitval waardoor de bedrijfszekerheid toeneemt. De kabels zijn voorzien van een rode nok aan de bovenkant van de connector, wanneer u de nok loslaat bij het inpluggen zal de connector zich vastklemmen aan uw apparatuur. Door deze vergrendelingsmethode is IEC Lock te gebruiken in combinatie met alle standaard IEC inlets.

Stappenplan IEC Lock:

Stap 1 - Plug de connector in het standaard C14 IEC chassisdeel. De connector zit direct vast.
Stap 2 - De connector kan niet per ongeluk losgetrokken worden of lostrillen
Step 3 - Schuif de rode nok terug om de connector te ontgrendelen

Wat zijn IEC Lock+ voedingskabels?

IEC Lock+ is doorontwikkeld vanuit IEC Lock en heeft naast de ontgrendelingsnok ook een uittrekhulp. Met deze uittrekhulp is het mogelijk om connectoren die vlak naast of onder elkaar zijn aangesloten makkelijker te ontgrendelen.

Onze professionals staan voor u klaar

Onze professionals staan klaar om u te helpen. Laat ons weten als u behoefte heeft aan extra informatie of hulp bij het kiezen van een passende oplossing.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:
Nederland: tel. +31 (0)342 407040, sales@intronics.nl
België: tel. +32 (0)14 220 334, sales@intronics.be
Neem contact op
Aan het laden
Aan het laden