Videowalls aansturen

Videowalls aansturen? Wij hebben de oplossing!

Een videowall bestaat uit meerdere displays die aan elkaar gekoppeld worden. De losse displays worden aangestuurd door een processor waardoor een groot scherm ontstaat.  
Videowalls zijn een goede oplossing voor het verspreiden van beeldmateriaal en informatie. In etalages, showrooms of ontvangstruimtes kan een videowall dienen als een echte eyecatcher. Maar het is ook een geschikte manier om informatie weer te geven in een control room.

Op zoek naar een oplossing om verschillende displays als een video wall aan te sturen? Wij denken graag met u mee over de producten die het best geschikt zijn voor uw toepassing.

Contact AV afdeling

Neem voor meer informatie contact op met onze AV afdeling.
t. +31 (0)342 407040
m. sales@intronics.nl 
Neem contact op

Videowall processor:
modulair, schaalbaar en makkelijk in gebruik

Wij leveren videowall-oplossingen die een efficiënte aanpak bieden voor het bouwen van videowall-systemen. Onze oplossingen zijn modulair, schaalbaar en gemakkelijk in gebruik.
Een van onze oplossingen is de CORIOmaster2 van tvONE. De CORIOmaster2 is een veelzijdige, kostenefficiënte en eenvoudig te gebruiken stand-alone video processor voor het creëren van video-ervaringen met hoge impact. Zo maakt de videowall processor van tvONE het mogelijk om layouts voor uw productie van tevoren te configureren. De bediening is eenvoudig en snel onder de knie te krijgen. Andere voordelen zijn de schaalbaarheid en het feit dat de processor modulair is. Bij een kleine productie is het mogelijk om enkele in- en outputs te gebruiken. De CORIOmaster2 is ook snel uit te breiden naar een grotere hoeveelheid in- en outputs.

meer info over de coriomaster2


Waar worden videowall oplossingen toegepast?

Onze videowall oplossingen worden onder andere toegepast in de volgende marktsegmenten:
CASE STUDY
Live videowall aansturing
Lees meer
CASE STUDY
Schakelen en converteren 
Lees meer
CASE STUDY
Video control virtual 3d scenery
Lees meer

AV oplossingen worden getest in ons eigen AV-testlab

Het team Audio/Video richt zich op de professionele audio/video markt. Door jarenlange ervaring in de professionele AV wereld denkt Intronics in oplossingen, niet in producten. Wij kennen de markt, geven onafhankelijk advies, leveren verschillende oplossingen voor control rooms. Deze oplossingen worden getest in een eigen compleet ingericht AV-testlab.

Het AV-testlab wordt gebruikt voor pre- en aftersalessupport zoals:
  • Testen van producten
  • Bouwen van Proof of Concept
  • Research & Development
  • Beta testing van uw oplossing
  • Uitbouwen van centrale kennis
Meer weten over onze AV oplossingen?
lees meer

Onze AV professionals staan voor u klaar

Wij staan in direct contact met onze fabrikanten. Laat ons weten als u behoefte heeft aan extra informatie of hulp tijdens het kiezen van een passende oplossing.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:
Nederland: tel. +31 (0)342 407040, sales@intronics.nl
België: tel. +32 (0)14 220 334, sales@intronics.be
Neem contact op
Aan het laden
Aan het laden