Video wall control systemen met KVM mogelijkheden

Met videowall control systeem van VuWall bieden we een combinatie tussen videowall en KVM aan waarbij alle content makkelijk naar elk scherm kan worden gezet. VuWall oplossingen zijn effectief en gebruiksvriendelijk. Met de oplossingen van VuWall creëert u een effectieve distributie van alle bronnen naar elk display-oppervlak in de hele organisatie.

KVM afdeling

Neem voor al uw vragen of advies contact op met onze afdeling KVM.
t. +31 (0)342-407040
m. sales@intronics.nl
Neem contact op

Intronics officieel distributeur van VuWall

Intronics is officieel distributeur van de video wall control systemen van VuWall. VuWall is een toonaangevende fabrikant en ontwikkelaar op het gebied van videowall oplossingen. Als Intronics zijn we verheugd dat we met de toevoeging van VuWall aan ons productenpakket, binnen KVM, onze klanten nog beter kunnen bedienen en een completer en breder aanbod aan kunnen bieden.
overzicht VuWall assortiment

Centraal management platform: TRx™

Ontdek de state-of-the-art videowall controllers, encoders en decoders - allemaal beheerd door een centraal, intuïtief platform: VuTrex™. AV en IT komen samen in een hybride AV-over-IP videowall besturingssysteem.

De oplossing is effectief en werkt makkelijk voor de gebruiker. Het pakket van Vuwall bestaat uit een videowall controller, encoders met KVM mogelijkheden met integraties met derde partijen zoals onze KVM leveranciers IHSE en Adder.

Waarom kiezen voor VuWall videowall control systemen voor KVM applicaties?

VuWall videowall control systemen bieden onderstaande voordelen:
• Interoperabel: toekomstbestendig, open standaard en hybride technologie
• Schaalbaar: modulaire architectuur en upgrade/groeimogelijkheden zonder herprogrammering
• Gebruiksgemak: intuïtieve drag & drop  en centraal platform
• Projectrisico’s verminderen door minder implementatietijd, een verbinding tussen AV & IT (met encoders, decoders, streaming servers, etc). en geen programmering nodig voor alle visualisatieconfiguraties.

Voor wie zijn VuWall oplossingen geschikt?

VuWall videowall oplossingen worden ingezet in een breed scala van industrieën, waaronder controle rooms, overheid, zakelijk (corporate), defensie, beveiliging, offshore, transport, gezondheidszorg en onderwijs. KVM videowall control systemen worden toegepast door:

• Eindgebruikers
AV system Integrators
KVM system Integrators
• Technologie partners
End users: Control Room Supervisors & Operators AV,IT, Security Departments
AV and KVM Integrators
Technology partners
Consultants

KVM oplossingen worden getest in ons eigen KVM-testlab

Het team KVM richt zich op de KVM markt. Door jarenlange ervaring in de professionele KVM wereld denkt Intronics in oplossingen, niet in producten. Wij kennen de markt, geven onafhankelijk advies, leveren verschillende oplossingen voor control rooms. Deze oplossingen worden getest in een eigen compleet ingericht KVM-testlab. Het KVM-testlab wordt gebruikt voor pre- en aftersalessupport zoals:
• Testen van producten
• Bouwen van Proof of Concept
• Research & Development
• Beta testing van uw oplossing
• Uitbouwen van centrale kennisOnze KVM professionals staan voor u klaar

Wij staan in direct contact met onze fabrikanten. Laat ons weten als u behoefte heeft aan extra informatie of hulp tijdens het kiezen van een passende oplossing. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:

Nederland: tel. +31 (0)342 407040 sales@intronics.nl
België: tel. +32 (0)14 220 334 sales@intronics.be

Neem contact op
Aan het laden
Aan het laden