Streamen en colleges opnemen Thomas More University

Thomas More University College biedt meer dan 35 professionele bacheloropleidingen aan 17.000 studenten verspreid over 11 locaties. Personeel vroeg vaak om IT/AV ondersteuning om colleges op te nemen en te streamen naar het Kaltura platform. De uitdaging van Thomas More University College:
 • Er was behoefte aan een mobiele oplossing voor het opnemen en streamen van colleges.
 • Makkelijk in gebruik zijn. Het is immers niet mogelijk om altijd persoonlijk IT/AV ondersteuning te bieden.
 • Een directe koppeling met het Kaltura platform was essentieel.
 • De oplossing moest mobiel en multifunctioneel zijn.

Case study

Wilt u meer informatie over deze case study? Neem dan contact op met onze afdeling AV.
t. +31 (0)342-407040
m. sales@intronics.nl
DOWNLOAD CASE STUDY

Oplossing: Pearl2 en Pearl Mini

Thomas More University vond de juiste oplossing in twee Epiphan producten:
 • Epiphan Pearl2
 • Epiphan Pearl Mini

5 redenen te kiezen voor Pearl2 en Pearl Mini:

1. Naadloze CMS-ondersteuning met Kaltura en Panopto Pearl-2 en Pearl Mini werken naadloos samen met Kaltura en Panopto. Volledige API-integratie betekent dat er geen gecompliceerde programmering is vereist. Registreer en u kunt meteen beginnen met het streamen van een video of plan een opname in voor de toekomst. Beide opnames komen uiteindelijk automatisch terecht in de juiste ‘folder’ binnen Kaltura. Pearl-2 en Pearl Mini bieden een veelzijdige en no-fuss ervaring voor geplande VODevenementen met meerdere camera's, ad-hoc evenementen en webcasting. Ingebouwde beveiligingsfuncties zoals 802.1x, RTMPS, HTTPS en LDAP maken van de Pearl-2 en Pearl Mini een geweldige hardware-encoder oplossing voor het vastleggen van lezingen en bedrijfscommunicatie.
2. IT-friendly 
Met het 802.1x authenticatie-certificaat installeert u gemakkelijk het Epiphan systeem in uw veilige netwerk.
3. Geen kosten voor het college systeem 
In tegenstelling tot veel alternatieve lecture capture systemen, bieden Epiphan Pearl-2 en Pearl Mini het beste in zijn klasse voor het vastleggen van colleges, zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen.
4. Live switching 
De touch-screens van Pearl-2 en Pearl Mini maken het mogelijk om in een handomdraai te schakelen tussen videobronnen en layouts. Of gebruik het op browser-gebaseerde Epiphan Live en schakel in vanaf elke locatie met behulp van een tablet, PC of smartphone. Ontwerp aangepaste lay-outs, zoals PiP, met de eenvoudige drag-and-drop custom layout editor. Combineer videobronnen en crop of scale videobronnen om dynamische lay-outs te maken. Voeg transparante pngafbeeldingen, aangepaste achtergronden, tekst-overlays en tijdstempels toe.
5. Last but not least: dummy proof! 
Zelfs onervaren operators kunnen een college makkelijk opnemen en streamen met de Pearl-2 en Pearl Mini. Met One Touch start of stopt u een opname of stream eenvoudig via het touch screen. Nadat de Pearl-2 of Pearl Mini met Kaltura is geregistreerd, heeft elke leraar, student en werknemer altijd toegang tot het juiste bestand.AV oplossingen worden getest in ons eigen AV-testlab

Het Audio/Video team richt zich op de professionele audio/video en commando en controle (KVM) markt. Door de jarenlange ervaring in de professionele AV- en KVM-wereld denkt Intronics in oplossingen, niet in producten. We kennen de markt, geven onafhankelijk advies, leveren verschillende AV-oplossingen. Deze oplossingen worden getest in ons eigen volledig uitgeruste AV-testlab.

Het AV-testlab wordt gebruikt voor pre- en after-sales ondersteuning zoals:
 • Het testen van producten
 • Proof of Concept
 • Onderzoek & Ontwikkeling
 • Bètatesten van uw oplossing
 • Het ontwikkelen van centrale kennis

Onze AV professionals staan voor u klaar

Wij staan in direct contact met onze fabrikanten. Laat ons weten als u behoefte heeft aan extra informatie of hulp tijdens het kiezen van een passende oplossing.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:
Nederland: tel. +31 (0)342 407040, sales@intronics.nl
België: tel. +32 (0)14 220 334, sales@intronics.be
NEEM CONTACT OP
Aan het laden
Aan het laden