Remote KVM oplossingen

Remote betekent dat KVM schakelen vanaf elke locatie ter wereld mogelijk is. Op afstand maakt u op uw pc of een ander apparaat een beveiligde connectie met uw kritieke computer hardware.
Voordelen van Remote KVM:
• Toegang tot de computer van overal ter wereld
• Maak elke KVM-switch op afstand toegankelijk
• Gebruikerstoegangsbeheer voor meerdere profielen
• High performance video

KVM afdeling

Neem voor al uw vragen of een vrijblijvend advies contact op met onze afdeling KVM.

t. +31 (0)342-407040
m. sales@intronics.nl
Neem contact op

Onze leveranciers in Remote KVM oplossingen:

Adder: Specialist in extensie, switching en splitting voor KVM oplossingen
Met 35 jaar ervaring in ontwikkeling en productie van connectivity oplossingen, is Adder Technlogy marktleider in high-performance KVM extensie en switching. Adders KVM over IP switch technologie wordt gebruikt door beheerders van control rooms om meerdere computers vanaf één werkplek te benaderen en te beheren - vaak in een snelle en bedrijfkritische situatie. De KVM extenders van Adder helpen operators, die in extreme en gevaarlijke omgevingen werken, om vanaf een veilige en afgelegen locatie toegang te krijgen tot hun kritieke beeldschermen.
meer info
IHSE: Hoogwaardige KVM en extensie oplossingen
IHSE levert hoogwaardige, secure KVM control room matrices en extensie oplossingen. De oplossingen van IHSE worden ingezet in high-end omgevingen waar betrouwbaarheid en schakelsnelheden cruciaal zijn. Op het hoofdkantoor in Duitsland worden al 30 jaar de KVM-oplossingen van IHSE ontwikkelt en geproduceerd. Switches voor het bedienen en schakelen tussen computers en werkplekken, extenders voor signaaloverdracht zonder verlies van data. De producten van IHSE staan bekend om hun kwaliteit, eenvoudige bediening en overdrachtsnelheden. De control room oplossingen worden gebruikt in onder andere broadcast, post productie, gezondheidszorg, transport en meldkamers.
meer info

Schematische tekening: Remote KVM

In de schematische tekening ziet u meerdere werkplekken waaraan een muis, toetsenbord en monitor aangesloten zijn en waarmee één of meerdere computers (pc’s) kunnen worden bediend. Om op afstand veilig toegang te krijgen tot computersystemen heeft Intronics twee verschillende oplossingen. De Draco SIRA CON van IHSE en Adder Technology Ipeps+. Bij beide oplossingen krijgt u vanuit huis, via IP, toegang tot het bedrijfsnetwerk. De Draco SIRA verbindt u desgewenst via internet direct met een IHSE matrix extender of computer. De Ipeps+ geeft u via IP toegang tot een enkele computer of meerdere computers, via een IP gebaseerd KVM netwerk.

Voorbeelden van Remote KVM oplossingen:


DRACO SIRA - IHSE 
lees meer
ADDERLink™ ipeps 
lees meer

KVM oplossingen worden getest in ons eigen KVM-testlab

Het team KVM richt zich op de KVM markt. Door jarenlange ervaring in de professionele KVM wereld denkt Intronics in oplossingen, niet in producten. Wij kennen de markt, geven onafhankelijk advies, leveren verschillende oplossingen voor control rooms. Deze oplossingen worden getest in een eigen compleet ingericht KVM-testlab. Het KVM-testlab wordt gebruikt voor pre- en aftersalessupport zoals:
• Testen van producten
• Bouwen van Proof of Concept
• Research & Development
• Beta testing van uw oplossing
• Uitbouwen van centrale kennisOnze KVM professionals staan voor u klaar

Wij staan in direct contact met onze fabrikanten. Laat ons weten als u behoefte heeft aan extra informatie of hulp tijdens het kiezen van een passende oplossing. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:

Nederland: tel. +31 (0)342 407040 sales@intronics.nl
België: tel. +32 (0)14 220 334 sales@intronics.be

Neem contact op
Aan het laden
Aan het laden