Over Intronics

Intronics is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van connectivityoplossingen voor informatie- en datavoorzieningen, retail en elektronica. Intronics is actief door heel Europa; buiten het hoofdkantoor in Barneveld en het kantoor in België, heeft zij verschillende verkoopkantoren in het buitenland. Dit maakt Intronics ook op de internationale markt een geschikte zakenpartner.

Onderdeel TKH Group
Sinds 1999 maakt Intronics deel uit van de TKH Group N.V. De TKH Group is een aan de Amsterdamse beurs genoteerde multinational, waarbij Intronics een positieve bijdrage levert. 

Neem contact op

Neem voor meer informatie contact met ons op.

t. +31 (0)342 407040
m. sales@intronics.nl 

Neem contact op
Bedrijfsprofiel Intronics

Wat we doen

In haar inmiddels bijna 40-jarig bestaan heeft Intronics zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van connectivityoplossingen voor informatie- en datavoorzieningen, retail en elektronica. Deze connectivityoplossingen staan bij Intronics voor verschillende soorten verbindingen: van een traditionele verbinding als de kabel of de connector tot de verbinding in KVM- of digital signage-applicaties. Het complete programma van Intronics is opgebouwd vanuit deze (basis)verbindingen en accessoires.
Naast de levering van standaard voorraadproducten is het ontwikkelen en leveren van producten op klantspecificatie een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Centraal hierin staan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Communicatie en samenwerking met onze opdrachtgevers zijn dé factoren om te komen tot een succesvol eindresultaat.

Mission Statement

Intronics is determined to be the leading supplier of connectivity, security, networks and industrial solutions. Intronics is able to melt a broad range of products into creative, reliable and complete solutions for ICT, retail and industrial market segments.
The unique mix of know-how, logistic excellence and added value allow Intronics to be a valuable partner offering perfect balance in price and quality. Next to the fact Intronics values its client Intronics is also proud to be a no-nonsense organization where employees are given the chance to develop own initiative and career possibilities.

ISO 9001:2015
Intronics is ISO 9001:2015 certified. Download the ISO 9001:2015 certificate of Intronics.

Onze geschiedenis

Intronics is in 1981 opgericht in Barneveld en is begonnen als een groothandel in actieve, passieve en elektromechanische elektronicacomponenten.

In 1992 is INEC in België door Intronics overgenomen; sinds oktober 2009 handekt INEC onder de naam Intronics Belgium. Halverwege de jaren ’90 is Intronics Spanje opgericht.

In oktober 1999 werd Intronics een onderdeel van de TKH Group n.v., een aan de Amsterdamse effectenbeurs genoteerde internationale onderneming. De TKH Group heeft inmiddels 68 dochterondernemingen met elk hun specialisme in de ontwikkeling en levering van systemen en netwerken voor informatievoorziening, telecommunicatie, elektrotechniek en industriële productie.

Sponsoring

Intronics BV doet aan sponsoring van veelal activiteiten op sociaal maatschappelijk vlak en wil zich profileren als een sociaal-maatschappelijk verantwoord bedrijf met oog voor de samenleving. Intronics streeft als sponsor en verstrekker van financiële middelen geen naamsbekendheid na en handelt enkel vanuit sociaal maatschappelijk oogpunt.

Bits for Kids
Een goed voorbeeld van sponsoring is de stichting 'Bits for Kids', die door Intronics in het leven is geroepen. Bits for Kids helpt kinderen die financiële steun nodig hebben. Op de website www.bitsforkids.nl kunt u meer lezen over deze stichting.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderdeel binnen de bedrijfsvoering van Intronics. Intronics maakt deel uit van de TKH Group waarbij MVO een van de speerpunten is en de werkmaatschappijen worden actief aangestuurd hierop. Intronics volgt de TKH in de uitvoering van het MVO beleid. Zo hebben alle medewerkers van Intronics een gedragscode ondertekend, hebben we milieudoelstellingen geformuleerd, hebben we normen opgesteld waaraan onze leveranciers moeten voldoen en ondersteunen we de Stichting Bits for Kids.

MVO-missie TKH 
TKH wil als internationaal technologiebedrijf bijdragen aan een duurzame samenleving. Dit betekent dat wij bij iedere bedrijfsbeslissing niet alleen het effect op de winstgevendheid meenemen, maar ook de eventuele gevolgen en effecten voor de mensen in en om onze organisatie, de impact ervan op het milieu evenals op onze reputatie.

Blijf op de hoogte

Vraag gratis één van onze catalogussen aan en ontdek onze producten op het gebied van ICT, Audio/Video, KVM, Industrie en Retail. Of schrijf je in voor onze e-mail, zodat we u op de hoogte kunnen houden van nieuwe oplossingen, trainingen, beurzen, speciale aanbiedingen en nog veel meer!

Blijf op de hoogte
Aan het laden
Aan het laden