Nieuws

 • Intronics officieel distributeur van VuWall solutions in de Benelux 15-1-2021
  Intronics, gespecialiseerde distributeur van connectiviteitsoplossingen, kondigt vandaag aan dat zij vanaf 1 januari 2021 officieel distributeur is van VuWall videowall controlsystemen in de Benelux.
 • Zakenvriend van Radboud Oncologie Fonds 26-8-2020
  Naast het steunen van KWF Kankerbestrijding zijn we sinds 1 augustus 2020 zakenvriend geworden van het Radboud Oncologie Fonds.
 • Release nieuwe website 2-7-2020
  Op 2 juli lanceren we onze nieuwe website
  De vernieuwde website laat op een nog betere manier zien wie wij zijn en wat wij doen. Wij hebben veel tijd en energie gestoken in het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en duidelijkheid. Uiteraard zal het op sommige punten net iets anders zijn dan gewend en zullen samen met u kinderziektes ervaren. We zijn benieuwd naar uw ervaringen en ontvangen graag uw feedback.
 • Maatregelen COVID-19 15-3-2020
  Intronics volgt de aanbevelingen van het RIVM. Deze maatregelen zijn er op gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat medewerkers met klachten thuis blijven. Dit om de kans op verspreiding van het virus zo klein mogelijk te maken.
 • Intronics terugblik ISE 2020 16-2-2020
  Tijdens de jaarlijkse ISE (Integrated Systems Europe) presenteerden onze AV-fabrikanten hun nieuwste producten. Lees alles over deze laatste ontwikkelingen in onze terugblik over ISE 2020.
Aan het laden
Aan het laden