Livestreaming met SRT-protocolondersteuning

Hoogwaardige, low-latency live-streaming met Pearl SRT-protocolondersteuning

Open-source Secure Reliable Transport (SRT) protocol maakt veilige en low-latency videostreaming
van hoge kwaliteit mogelijk - en wordt volledig ondersteund door Epiphan Pearl all-in-one
videoproductiesystemen.

AV afdeling

Neem voor meer informatie contact op met onze AV afdeling.

t. +31 (0)342 407040
m. sales@intronics.nl
Neem contact op
Live streaming with SRT protocol support

Voeg gasten toe aan videoproducties - met SRT

SRT is ideaal om gasten en medewerkers die op afstand werken toe te voegen aan live streams, voor virtuele evenementen en andere producties op afstand.
Bekijk hier de Webinar SRT-technologie

SRT-technologie maakt het verschil

Hoge video kwaliteit is een belangrijke voorwaarde voor professionele videoproducties. SRT-technologie maakt dit gemakkelijker dan ooit. Het SRT-protocol maakt gebruik van de nieuwste streaming-technologie en zorgt er zo voor dat live videoproducties er geweldig uitzien door gebruik
te maken van monitoring op het netwerk, packet loss recovery en andere kwaliteits-controle features.

SRT-streaming blinkt uit bij instabiele netwerken

De ingebouwde protectie van het SRT-protocol tegen fluctuerende netwerkbandbreedte en andere variabelen maakt het mogelijk om video van hoge kwaliteit te leveren, zelfs over onstabiele netwerken. En met een flexibele firewall en network address translation (NAT) kunt u live-streamen via SRT zonder tussenkomst van IT.

Toepassingen voor Pearl SRT-videostreaming:

Betere kwaliteit streaming naar content delivery netwerken

De SRT-technologie stuurt bi-directionele control data door de hele livestream om een vlotte kijkervaring te garanderen. Streaming naar een content delivery network (CDN) met behulp van het SRT-protocol minimaliseert packet loss, jitter en andere kwaliteitsbedreigingen.

Veelzijdige SRT contribution encodert

Gebruik een Epiphan Pearl hardware-encoder om SRT sources in uw broadcastproductiesysteem toe te voegen en profiteer van een intuïtieve live switching interface, een ingebouwde confidence monitor, touch screen en andere gebruiksvriendelijke functies.

Voeg hoogwaardige, low-latency videobronnen toe

Steeds meer camera's, software en streaming hardware ondersteunt het SRT-protocol. Stel externe gasten in met een SRT-encoder om hoogwaardige, low-latency SRT-bronnen in uw Pearl-aangedreven videoproducties toe te voegen.

Alles-in-één live videoproductie

Pearl hardware-encoders zijn voorzien van meerdere ingangen voor video en professionele audio, waardoor de installatie wordt vereenvoudigd doordat u direct geavanceerde AV-apparatuur kunt aansluiten voor SRT-streams van de hoogste kwaliteit. Pearl heeft ook een ingebouwd touch-screen, zodat u inputs en geluidsniveaus in één oogopslag kunt controleren.

Gebouwd voor maximale betrouwbaarheid


Het Epiphan Pearl systeem is ontworpen voor dagelijks gebruik in professionele omgevingen. Een robuuste, volledig metalen behuizing beschermt de Pearl tijdens gebruik en transport, terwijl de speciaal gebouwde en verfijnde software ervoor zorgt dat u niet tegen problemen aanloopt tijdens SRT streams.AV oplossingen worden getest in ons eigen AV-testlab

Het team Audio/Video richt zich op de professionele audio/video en de command en control (KVM) markt. Door jarenlange ervaring in de professionele AV en KVM-wereld denkt Intronics in oplossingen, niet in producten. Wij kennen de markt, geven onafhankelijk advies, leveren verschillende oplossingen voor control rooms. Deze oplossingen worden getest in een eigen compleet ingericht AV-testlab.

Het AV-testlab wordt gebruikt voor pre- en aftersalessupport zoals:
  • Testen van producten
  • Bouwen van Proof of Concept
  • Research & Development
  • Beta testing van uw oplossing
  • Uitbouwen van centrale kennis

Onze AV professionals staan voor u klaar

Wij staan in direct contact met onze fabrikanten. Laat ons weten als u behoefte heeft aan extra informatie of hulp tijdens het kiezen van een passende oplossing.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:
Nederland: tel. +31 (0)342 407040, sales@intronics.nl
België: tel. +32 (0)14 220 334, sales@intronics.be
Neem contact op
Aan het laden
Aan het laden