KVM over IP oplossingen

Een KVM over IP oplossing biedt extensie en switching van KVM signalen over een IP LAN netwerk. Toegang tot de KVM oplossing via internet is mogelijk door het gebruik van IP technologie. De grootste voordelen van KVM over IP zijn de hoge flexibiliteit en schaalbaarheid. Het bestaande bedrijfsnetwerk kan indien de it infrastructuur aan de kwaliteitseisen voldoet, ingezet worden voor KVM over IP.

KVM afdeling

Neem voor al uw vragen of een vrijblijvend advies contact op met onze afdeling KVM.
t. +31 (0)342-407040
m. sales@intronics.nl
Neem contact op

Onze leveranciers in KVM over IP oplossingen:

Adder: Specialist in extensie, switching en splitting voor KVM oplossingen 
Met 35 jaar ervaring in ontwikkeling en productie van connectivity oplossingen, is Adder Technlogy marktleider in high-performance KVM extensie en switching. Adders KVM over IP switch technologie wordt gebruikt door beheerders van control rooms om meerdere computers vanaf één werkplek te benaderen en te beheren - vaak in een snelle en bedrijfkritische situatie. De KVM extenders van Adder helpen operators, die in extreme en gevaarlijke omgevingen werken, om vanaf een veilige en afgelegen locatie toegang te krijgen tot hun kritieke beeldschermen.
meer info
Vuwall: Uniforme visualisatie en video wall control systemen voor professionele en bedrijfskritische toepassingen
VuWall is een leider op het gebied van videowall control systemen die wereldwijd erkend zijn voor het leveren van state-of-the-art controllers, encoders en decoders, die allemaal beheerd worden door een centraal controleplatform. VuWall visualisatie oplossingen worden ingezet in een breed scala van industrieën, waaronder Coporate instellingen, nutsbedrijven, transport, overheid & defensie, Beveiliging, olie & gas, het bankwezen en het onderwijs. Vuwall elimineert de complexiteit van traditionele videowall controle en signaaldistributie over IP met de unieke VuTrex technologie, dankzij de hybride en interpretabele standaard gebaseerde aanpak.
meer info

Schematische tekening: KVM over IP

In de schematische tekening ziet u meerdere werkplekken waaraan een muis, toetsenbord en monitor aangesloten zijn en waarmee één of meerdere computers (pc’s) kunnen worden bediend. De computers (pc’s) zijn niet direct met een werkplek verbonden maar worden middels een netwerkverbinding aan een werkplek zijn gekoppeld. Het grote voordeel van KVM-over-IP is dat de afstand tussen een werkplek oftewel toetsenbord/muis/monitor en een computer niet beperkt is.

Onze  KVM over IP cases:

Onze KVM over IP oplossingen worden gebruikt in onder andere broadcast, post productie, gezondheidszorg, transport en meldkamers.
In onderstaande cases studies leest u hoe de KVM over IP oplossingen in de praktijk zijn toegepast. Hier vindt u een volledig overzicht van onze KVM case studies.

KVM oplossingen worden getest in ons eigen KVM-testlab

Het team KVM richt zich op de KVM markt. Door jarenlange ervaring in de professionele KVM wereld denkt Intronics in oplossingen, niet in producten. Wij kennen de markt, geven onafhankelijk advies, leveren verschillende oplossingen voor control rooms. Deze oplossingen worden getest in een eigen compleet ingericht KVM-testlab. Het KVM-testlab wordt gebruikt voor pre- en aftersalessupport zoals:
• Testen van producten
• Bouwen van Proof of Concept
• Research & Development
• Beta testing van uw oplossing
• Uitbouwen van centrale kennisOnze KVM professionals staan voor u klaar

Wij staan in direct contact met onze fabrikanten. Laat ons weten als u behoefte heeft aan extra informatie of hulp tijdens het kiezen van een passende oplossing. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:

Nederland: tel. +31 (0)342 407040 sales@intronics.nl
België: tel. +32 (0)14 220 334 sales@intronics.be

Neem contact op
Aan het laden
Aan het laden