KVM live schakelen tussen radiostudios  

Tijdens de vernieuwing van de radiostudio’s van Radio Veronica, Sky Radio en Classic FM is met  creativiteit en oplossingsgerichtheid een KVM systeem ontwikkeld waarbij live geschakeld wordt tussen radiostudio’s.

Technologische ontwikkelingen gaan snel en daarmee veranderen de eisen en wensen van (eind)gebruikers. Door gebruik te maken van nieuwe technologieën ontstaan diverse manieren van slimmer, efficiënter en effectiever werken.

Case study

Wilt u meer informatie over deze case study? Neem dan contact op met onze afdeling KVM.
t. +31 (0)342-407040
m. sales@intronics.nl
DOWNLOAD CASE STUDY

Onze aanpak: een oplossingsgerichte demo

Samen met system integrator D&MS heeft Intronics een demo gegeven bij de studio’s van Radio Veronica, Sky Radio en Classic FM. Intronics werkt nauw samen met meerdere fabrikanten van kwaliteitsapparatuur, waardoor we in staat zijn om onafhankelijk advies te geven. De eisen en wensen van de klant zijn door onze professionals geanalyseerd en uitgewerkt in verschillende oplossingen.

Deze oplossingen zijn eerst getest in het Intronics testlab. Hierna volgde een volledige demo door onze specialisten bij system integrator D&MS. Het ontzorgen van de klant is een van onze belangrijkste doelen in projecten. Dit geldt van advies geven tot en met het werkend opleverenvan een project, in samenwerking met de fabrikanten en de system integrators.

Radio Veronica, Sky Radio en Classic FM kiezen voor IHSE

Een werkomgeving binnen de broadcastmarkt vraagt om de hoogste betrouwbaarheid. Dit stelt hoge eisen aan de kwaliteit van hard- en software.

De demo die werd gegeven bij D&MS werd uitgevoerd met de producten van IHSE. IHSE is een grote naam in de KVM- en video-extensiewereld. Met de zeer hoogwaardige lijn producten van IHSE en de specialistische kennis en ervaring van de Intronics professionals, zowel technisch als projectmatig, is de gewenste oplossing geboden.

Schakeltijd verminderd

Door rekening te houden met de huidige en toekomstige wensen heeft Intronics onder andere de schakeltijd van de KVM apparatuur met maar liefst vier seconden verminderd tot een naadloze overgang (one frame switching).

Samen met IHSE is de wens van de klant ingevuld en is er na overleg met de eindgebruiker besloten het systeem redundant uit te voeren, zodat het geheel goed blijft functioneren wanneer één of meer onderdelen defect raken.

KVM oplossingen worden getest in ons eigenKVM-testlab

Het KVM  team richt zich op de professionele audio/video en commando en controle (KVM) markt. Door de jarenlange ervaring in de professionele AV- en KVM-wereld denkt Intronics in oplossingen, niet in producten. We kennen de markt, geven onafhankelijk advies, leveren verschillende KVM-oplossingen. Deze oplossingen worden getest in ons eigen volledig uitgeruste KVM-testlab.

Het KVM-testlab wordt gebruikt voor pre- en after-sales ondersteuning zoals:
  • Het testen van producten
  • Proof of Concept
  • Onderzoek & Ontwikkeling
  • Bètatesten van uw oplossing
  • Het ontwikkelen van centrale kennis

Onze KVM professionals staan voor u klaar

Wij staan in direct contact met onze fabrikanten. Laat ons weten als u behoefte heeft aan extra informatie of hulp tijdens het kiezen van een passende oplossing.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:
Nederland: tel. +31 (0)342 407040, sales@intronics.nl
België: tel. +32 (0)14 220 334, sales@intronics.be
NEEM CONTACT OP
Aan het laden
Aan het laden