KVM broadcast

KVM broadcast

Technologische ontwikkelingen binnen de broadcastmarkt gaan snel en daarmee veranderen de eisen en wensen van de gebruikers. Door gebruik te maken van nieuwe technologieën ontstaan diverse manieren van slimmer, efficiënter en effectiever werken via geautomatiseerde netwerken. Het delen en verzenden van data (op gebied van televisie, radio, productie en postproductie, telecommunicatie en IT) stelt dan ook hoge eisen aan de kwaliteit van hard- en software.

Met onze KVM broadcast oplossingen voor de broadcastmarkt bent u verzekerd van de zeer hoogwaardige lijn producten en de specialistische kennis en ervaring van de KVM professionals. Hiervoor worden speciale netwerken opgebouwd of via KVM technologie gebruik gemaakt van bestaande data en video netwerken. Radio studio’s kunnen op afstand beheerd worden en zelfs zo ingericht worden dat een dj altijd dezelfde configuratie heeft waar hij ook ter wereld actief is.

Contact KVM afdeling

Neem voor al uw vragen of een vrijblijvend advies contact op met onze KVM afdeling.

t. +31 (0)342-407040
m. sales@intronics.nl
NEEM CONTACT OP
KVM BROADCAST

Voordelen van een professionele KVM oplossing in broadcast:

 • Efficiënte workflow: operators en gebruikersstations hebben toegang tot meerdere systemen vanaf één locatie.
 • Schaalbaar: verbindt vanaf twee tot een oneindig aantal bronnen aan werkplekken. De KVM oplossing past zich eenvoudig aan de gebruikerswensen door het wijzigen van een systeem configuratie.
 • Flexibel: meerdere gebruikers kunnen verbinding maken met de systemen die ze nodig hebben voor bediening of monitoring.
 • ROI: gebruik van bestaande glasvezel- en koperen netwerk infrastructuur is afgestemd op de behoeften van de gebruikers. Dezelfde infrastructuur kan worden gebruikt als systemen en functies wijzigen.
 • Ergonomisch: gebruikers hebben desgewenst slechts één toetsenbord of muis nodig om toegang te krijgen tot verschillende systemen.
 • Alle aangesloten systemen zijn op hetzelfde platform beschikbaar.
 • Redundantie op meerdere niveaus: netwerk/verbinding-, stroom- en management redundantie.
 • Veilig: elke gebruiker of groep krijgt zijn eigen rechten en of restricties toegewezen.

Case studies:


KVM Control room oplossingen worden getest in eigen AV-testlab

Het team Audio/Video richt zich op de professionele audio/video en de command en control (KVM) markt. Door jarenlange ervaring in de professionele AV en KVM-wereld denkt Intronics in oplossingen, niet in producten. Wij kennen de markt, geven onafhankelijk advies, leveren verschillende oplossingen voor control rooms. Deze oplossingen worden getest in een eigen compleet ingericht AV-testlab.

Het AV Lab wordt gebruikt voor pre- en aftersalessupport zoals:
 • Testen van producten
 • Bouwen van Proof of Concept
 • Research & Development
 • Beta testing van uw oplossing
 • Uitbouwen van centrale kennis

Onze KVM professionals staan voor u klaar

Wij staan in direct contact met onze fabrikanten. Laat ons weten als u behoefte heeft aan extra informatie of hulp tijdens het kiezen van een passende oplossing.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:
Nederland: tel. +31 (0)342 407040 sales@intronics.nl
België: tel. +32 (0)14 220 334 sales@intronics.be
Contact us
Aan het laden
Aan het laden