IPTV in hospitality

IPTV tv, video on demand en informatie in hotelkamer

Met ArtioGuest, onderdeel van het IPTV-systeem van Exterity, creëert u diverse interfaces voor toegang tot tv, video on demand, diensten en informatie op een hotelkamer.

Met ArtioGuest is het tevens mogelijk om hotelgasten tot zeven dagen na de (live) uitzending toegang te geven tot video-inhoud. Ook kunt u per hotelkamer het welkomstbericht aanpassen, zodat u elke gast persoonlijk welkom kunt heten.

Bovendien is het nu mogelijk om sjablonen te maken en berichten naar een apparaat of groep apparaten te verzenden, waardoor de communicatie tussen hotelmedewerkers en hotelgasten soepel verloopt.

Contact AV afdeling

Neem voor meer informatie contact op met onze AV afdeling.

t. +31 (0)342 407040
m. sales@intronics.nl

Neem contact op

KVM Control room oplossingen worden getest in ons eigen AV-testlab

Het team Audio/Video richt zich op de professionele audio/video en de command en control (KVM) markt. Door jarenlange ervaring in de professionele AV en KVM-wereld denkt Intronics in oplossingen, niet in producten. Wij kennen de markt, geven onafhankelijk advies, leveren verschillende oplossingen voor control rooms. Deze oplossingen worden getest in een eigen compleet ingericht AV-testlab.

Het AV-testlab wordt gebruikt voor pre- en aftersalessupport zoals:
  • Testen van producten
  • Bouwen van Proof of Concept
  • Research & Development
  • Beta testing van uw oplossing
  • Uitbouwen van centrale kennis

Onze AV professionals staan voor u klaar

Wij staan in direct contact met onze fabrikanten. Laat ons weten als u behoefte heeft aan extra informatie of hulp tijdens het kiezen van een passende oplossing.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:
Nederland: tel. +31 (0)342 407040, sales@intronics.nl
België: tel. +32 (0)14 220 334, sales@intronics.be

Neem contact op
Aan het laden
Aan het laden