Leveringsvoorwaarden


Intronics BV heeft een zeer breed productaanbod, maar zo'n uitgebreid aanbod heeft geen enkele waarde als er niet voldoende voorraad is. Onze strategie om orders die voor 17.00 uur in ons bezit zijn nog dezelfde dag te versturen, vereist een omvangrijke voorraad. Of u nu slechts een enkel kabeltje nodig heeft of 15.000 netwerkkabels, Intronics kan u deze binnen 24 uur leveren. Onderstaand vindt u onze leveringsvoorwaarden.

Prijzen

Alle prijzen zijn netto in euro’s en exclusief BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud. Wij behouden ons het recht voor om tussentijds de prijzen aan te passen. Actuele prijzen kunt u vinden op onze website.


Betaling

Betaling 30 dagen na factuurdatum na acceptatie kredietlimiet of vooruitbetaling.


Verzend/Orderkosten

Orders onder €100,- excl. BTW worden vermeerderd met €14,- orderkosten + verzendkosten. Orders tot €500,- excl. BTW worden vermeerderd met €8,50 verzendkosten. Gratis bezorging thuis of tot de grens voor orders boven €500,- excl. BTW.


Retouren/reparaties

Retouren/reparaties dienen voorzien te zijn van het volgende:
Voldoende porto, kopie factuur, vermelding van RMA nummer en duidelijk begeleidend schrijven.
Zendingen die hier niet aan voldoen zullen niet worden geaccepteerd.

Verkeerd bestelde artikelen worden uitsluitend teruggenomen indien deze binnen de normale reclamatieperiode van 6 dagen aan ons teruggestuurd worden en indien het standaard voorraadartikelen betreft. De artikelen dienen onbeschadigd te zijn en in de onbeschadigde originele verpakking te zitten. Deze verpakking mag niet voorzien zijn van stickers, plakband, adresgegevens o.i.d. Voor het terugsturen van onjuist bestelde artikelen wordt €25,- administratiekosten in rekening gebracht. Na het verstrijken van de 6 dagen reclamatieperiode is terugsturen niet meer mogelijk.

Artikelen op klantspecificatie of op verzoek bestelde artikelen worden niet retour genomen.


Garantie

Wij hanteren de fabrieksgarantie voor al onze producten.


Annuleringen

Annulering van nog openstaande orders is uitsluitend schriftelijk mogelijk, met uitzondering van producten op klantspecificatie of speciaal voor u bestelde producten.


Levering goederen

Orders die voor 17:00 uur in ons bezit zijn, worden indien op voorraad, dezelfde werkdag verzonden.


Verwerking persoonsgegevens conform EU AVG/GDPR

Wanneer u zich aanmeldt of gebruik maakt van onze diensten, verstrekt u ons persoonsgegevens. U gaat ermee akkoord dat Intronics, voor vervulling van een opdracht en voor naleving van haar wettelijke of contractuele verplichtingen, gerechtigd is, de aan Intronics verstrekte informatie en persoonsgegevens te verwerken. Lees onze privacyverklaring zoals vermeld op onze website aandachtig door. Indien u niet akkoord gaat met de verwerking van uw persoonsgegevens zoals uiteengezet in onze privacyverklaring, verzoeken wij u geen gebruik te maken van onze diensten.


Algemene voorwaarden Intronics BV

Onze algemene voorwaarden kunt u via onderstaande knop lezen. 
Aan het laden
Aan het laden