Digital Signage voor -bedrijven winkels en evenementen

Digital Signage, ook wel narrowcasting genoemd, is letterlijk een digitaal uithangbord. Dit is simpelweg de evolutie van een handgeschilderd reclamebord naar een digitaal aangestuurd beeldscherm.

Met digital signage biedt u entertainment, informatie, waarschuwingen en advertenties aan een gewenste delgroep op een specifiek tijdstip.
Door de combinatie van afbeeldingen, tekst en andere visuele elementen biedt digital signage een krachtig medium dat uw publiek op de meest overtuigende manier kan bereiken.

AV Afdeling

Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

t. +31 (0)342 407040
m. sales@intronics.nl 
Neem contact op

Digital Signage over IP

"IP" staat voor "Internet Protocol", een netwerk protocol specifiek ontworpen om computers op een netwerk met elkaar te laten communiceren, zoals op het internet.
De combinatie van Digital Signage en IP resulteert in een flexibele communicatieoplossing die wereldwijd inzetbaar is.

Waarom Digital Signage over IP?

Eén van de grootste voordelen van een IP gebaseerde oplossing is de mogelijkheid om overal ter wereld te kunnen werken. Naast het feit dat het centraal beheerd kan worden, kunnen ook de ontvangers zich overal bevinden. Een IP-gebaseerde oplossing heeft als voordeel dat het schaalbaar is; overal waar een netwerk aansluiting aanwezig is kan het product geïmplementeerd worden.

Wat heeft u nodig voor Digital Signage over IP?

Voor Digital Signage over IP is een netwerk benodigd. Dit kan een LAN (Local Area Network) zijn, maar ook WAN (Wide Area Network) verbindingen zoals het internet.
Aangezien er gebruik wordt gemaakt van een unicast verbinding zijn er geen speciale netwerk eisen. Als het een WAN verbinding betreft is het wel noodzakelijk dat de juiste protocollen en poorten worden toegestaan. De oplossing die Intronics aanbiedt maakt bijvoorbeeld gebruik van SFTP (Secure File Transfer Protocol) voor het versturen van de content van server naar receiver.

Intronics levert Artiosign, het Digital Signage over IP platform van Exterity. Het systeem maakt gebruik van een server en een onbeperkt aantal receivers. Als serverplatform biedt Exterity de AvediaServer in diverse configuraties, van hardware tot virtueel en van eenvoudig tot een versie met uitgebreide IPTV ondersteuning.
Iedere hardware versie en licentie van AvediaServer ondersteunt ArtioSign. De receivers zijn duurzaam en compact, zonder bewegende onderdelen zoals ventilatoren en harddrives. Ze kunnen worden gevoed via PoE (Power over Ethernet) en zijn eenvoudig te installeren en configureren.

Hoe werkt Digital Signage over IP?

In het geval van Artiosign maakt u het ontwerp via de drag-anddrop interface in de webbrowser. Er hoeft geen extra software geïnstalleerd te worden, dit maakt het platform wereldwijd toegankelijk voor iedereen met de juiste toegangsrechten. Nadat het ontwerp gemaakt is kan deze worden uitgerold naar de aangesloten receivers. U kunt er ook voor kiezen om iedere receiver van eigen content te voorzien. Alternatief kunt u de content ook via een schedule (planning) laten verlopen, zo kunt u de content voorbereiden en op een ander tijdstip laten vertonen.

Een praktijkvoorbeeld is een sportstadion waarvoor de vormgever op een doordeweekse dag content maakt die tijdens een evenement in het weekend pas te zien is.

AV oplossingen worden getest in ons eigen AV-testlab

Het team Audio/Video richt zich op de professionele audio/video markt. Door jarenlange ervaring in de professionele AV wereld denkt Intronics in oplossingen, niet in producten. Wij kennen de markt, geven onafhankelijk advies, leveren verschillende oplossingen voor control rooms. Deze oplossingen worden getest in een eigen compleet ingericht AV-testlab.

Het AV-testlab wordt gebruikt voor pre- en aftersalessupport zoals:
  • Testen van producten
  • Bouwen van Proof of Concept
  • Research & Development
  • Beta testing van uw oplossing
  • Uitbouwen van centrale kennis
Meer weten over onze AV oplossingen?
lees meer

Onze AV professionals staan voor u klaar

Wij staan in direct contact met onze fabrikanten. Laat ons weten als u behoefte heeft aan extra informatie of hulp tijdens het kiezen van een passende oplossing.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:
Nederland: tel. +31 (0)342 407040, sales@intronics.nl
België: tel. +32 (0)14 220 334, sales@intronics.be
Neem contact op
Aan het laden
Aan het laden