Dedicated KVM oplossingen

Maakt u liever geen gebruik van een bestaand IP netwerk? Dan kunt u met onze oplossingen extensie en switching van KVM signalen via een dedicated infrastructuur realiseren. Hiervoor gebruikt u glasvezel of CAT x bekabeling. Voordelen van een dedicated KVM infrastructuur zijn:
• Een veilige verbinding
• Veel redundantiemogelijkheden
• Ondersteunt vrijwel alle formaten video usb en communicatie protocollen
• Naadloos inkoppelen van virtuele sessies
Tegenwoordig zijn dedicated KVM netwerken via speciale IP modules ook te bedienen via het internet.

KVM afdeling

Neem voor al uw vragen of een vrijblijvend advies contact op met onze afdeling KVM.

t. +31 (0)342-407040
m. sales@intronics.nl
Neem contact op

Onze leverancier in Dedicated KVM oplossingen:

IHSE: Hoogwaardige KVM en extensie oplossingen
IHSE levert hoogwaardige, secure KVM control room matrices en extensie oplossingen. De oplossingen van IHSE worden ingezet in high-end omgevingen waar betrouwbaarheid en schakelsnelheden cruciaal zijn. Op het hoofdkantoor in Duitsland worden al 30 jaar de KVM-oplossingen van IHSE ontwikkelt en geproduceerd. Switches voor het bedienen en schakelen tussen computers en werkplekken, extenders voor signaaloverdracht zonder verlies van data. De producten van IHSE staan bekend om hun kwaliteit, eenvoudige bediening en overdrachtsnelheden. De control room oplossingen worden gebruikt in onder andere broadcast, post productie, gezondheidszorg, transport en meldkamers.
meer info

Schematische tekening: Dedicated KVM

In de schematische tekening ziet u meerdere werkplekken waaraan een muis, toetsenbord en monitor aangesloten zijn en waarmee één of meerdere computers (pc’s) kunnen worden bediend. De computers (pc’s) zijn niet direct met een werkplek verbonden maar worden middels glasvezel of Cat x bekabeling aan een werkplek verbonden. Het grote voordeel van Dedicated KVM is een veilige verbinding.

Dedicated KVM cases:

Onze Dedicated KVM oplossingen worden gebruikt in onder andere broadcast, post productie, gezondheidszorg, transport en meldkamers.
In onderstaande cases studies leest u hoe de Dedicated KVM oplossingen in de praktijk zijn toegepast. Hier vindt u een volledig overzicht van onze KVM case studies.

KVM oplossingen worden getest in ons eigen KVM-testlab

Het team KVM richt zich op de KVM markt. Door jarenlange ervaring in de professionele KVM wereld denkt Intronics in oplossingen, niet in producten. Wij kennen de markt, geven onafhankelijk advies, leveren verschillende oplossingen voor control rooms. Deze oplossingen worden getest in een eigen compleet ingericht KVM-testlab. Het KVM-testlab wordt gebruikt voor pre- en aftersalessupport zoals:
• Testen van producten
• Bouwen van Proof of Concept
• Research & Development
• Beta testing van uw oplossing
• Uitbouwen van centrale kennisOnze KVM professionals staan voor u klaar

Wij staan in direct contact met onze fabrikanten. Laat ons weten als u behoefte heeft aan extra informatie of hulp tijdens het kiezen van een passende oplossing. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:

Nederland: tel. +31 (0)342 407040 sales@intronics.nl
België: tel. +32 (0)14 220 334 sales@intronics.be

Neem contact op
Aan het laden
Aan het laden