Vergaderen en presenteren

AV presentatieoplossingen voor vergaderen en presenteren

Intronics levert AV presentatieoplossingen voor het vergaderen en presenteren. Het kan om een kleine eenvoudige vergaderruimte of een grote conference room gaan. Vergaderruimtes worden ingericht met vergader- en presentatiesystemen. Alle apparatuur wordt geïntegreerd in één makkelijk te bedienen presentatiesysteem.

Onze oplossingen: Draadloos vergaderen en presenteren

Een van de veel voorkomende presentatie frustraties kan zijn dat er geen bekabeling aanwezig is. Of dat het niet mogelijk is om een presentatie van een computer of mobiele apparaat te presenteren op een groot scherm in een vergaderruimte.
Wij leveren presentatie oplossingen die volledig draadloos zijn. Een presentatie kan eenvoudig, zonder een dongle te gebruiken, weergeven worden op een scherm. Bring your own device wordt hierbij volledig ondersteund.

Contact AV afdeling

Neem voor meer informatie contact op met onze AV afdeling.

t. +31 (0)342 407040
m. sales@intronics.nl
Neem contact op

Makkelijk schakelen tussen verschillende AV bronnen

Meetings en presentaties volgen elkaar snel op, verschillende bronnen wisselen elkaar af. De vergaderingen kunnen ad hoc zijn, dus er is weinig tijd voor het configureren met AV-apparatuur en instellingen. Een AV-presentatie systeem dat makkelijk in gebruik is en snel switched tussen verschillende bronnen is daarom geen overbodige luxe.
Intronics heeft verschillende AV-oplossingen om een optimale vergaderruimte te vormen. Met onze oplossingen waarbij USB C wordt ondersteund presenteert u eenvoudig vanuit iedere laptop en bent u op de toekomst voorbereid.

Waar worden onze AV presentatie oplossingen toegepast?

Met onze AV-oplossingen gericht op vergaderen en presenteren binnen educatie, bedrijfsleven en dienstverlening zijn de mogelijkheden onbeperkt. Hieronder worden een aantal toepassingen uitgelicht.

Conference room

Een conference room wordt gebruikt voor diverse presentaties en media. In de conference room wilt u dat de AV technologie soepel werkt, zodat u effectief en snel kunt samenwerken middels video conference vanaf verschillende locaties.

Huddle room

Op zoek naar AV apparatuur voor presentaties in een huddle room? Intronics heeft verschillende AV oplossingen om een optimale huddle room te creëren. Onze AV systemen zijn zo ingericht dat u effectief kunt brainstormen met optimaal gebruiksgemak.

Vergaderruimte

In een meeting room oftewel vergaderruimte worden verschillende soorten presentaties gegeven. In teamverband met collega's of aan klanten en leveranciers van buitenaf. Vergaderingen en presentaties volgen elkaar snel op, met de juiste AV oplossing kunt u eenvoudig vanuit iedere laptop presenteren voor een efficiënte vergadering.

Klaslokaal en collegezaal

Intronics heeft verschillende AV presentatie oplossingen om een optimale leeromgeving te creëren. Maak gebruik van een grote diversiteit aan media bronnen, zoals PC’s, laptops, tablets en mobiele telefoons. Die weer op de juiste manier worden weergegeven op digitale schoolborden, beamers en beeldschermen. Ook is het mogelijk om de getoonde content op te nemen of zelfs te streamen.
CONFERENCE ROOM 
Meer info
HUDDLE ROOM 
Meer info
VERGADER-
RUIMTE
Meer info
KLASLOKAAL EN COLLEGEZAAL
Meer info

AV oplossingen worden getest in ons eigen AV-testlab

Het team Audio/Video richt zich op de professionele audio/video markt. Door jarenlange ervaring in de professionele AV wereld denkt Intronics in oplossingen, niet in producten. Wij kennen de markt, geven onafhankelijk advies, leveren verschillende oplossingen voor control rooms. Deze oplossingen worden getest in een eigen compleet ingericht AV-testlab.

Het AV-testlab wordt gebruikt voor pre- en aftersalessupport zoals:
  • Testen van producten
  • Bouwen van Proof of Concept
  • Research & Development
  • Beta testing van uw oplossing
  • Uitbouwen van centrale kennis
Meer weten over onze AV oplossingen?
lees meer

Onze AV professionals staan voor u klaar

Wij staan in direct contact met onze fabrikanten. Laat ons weten als u behoefte heeft aan extra informatie of hulp tijdens het kiezen van een passende oplossing.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:
Nederland: tel. +31 (0)342 407040, sales@intronics.nl
België: tel. +32 (0)14 220 334, sales@intronics.be
Neem contact op
Aan het laden
Aan het laden