AV oplossingen in entertainment

AV oplossingen in entertainment


Op zoek naar een professionele audio video oplossing gericht op entertainment? Intronics levert  verschillende professionele audio video oplossingen zoals videoprocessing bij festivals, theaters en IPTV oplossingen voor het digitaal verspreiden van de actie op het veld in een stadion. 

Contact AV afdeling

Neem voor meer informatie contact op met onze AV afdeling.
t. +31 (0)342 407040
m. sales@intronics.nl
Neem contact op

Video processing bij festivals en theaters

Breng een productie tot leven met onze av videoprocessing oplossingen. Intronics denkt met u mee over de ontwikkeling en realisatie van de verschillende producties. Een van onze populairste videoprocessing oplossingen is de CORIOmaster2 van tvONE. De CORIOmaster is een veelzijdige, kostenefficiënte en eenvoudig te gebruiken stand-alone videoprocessor voor het creëren van video-ervaringen met hoge impact op maat.
lees meer over de Coriomaster2

Wat hebben we eerder gedaan?

Videowall processor voor dynamische videobeelden
bij festivals

Prismax werkt met de CORIOmaster van tvONE waarmee zij klanten het neusje van de zalm bieden tijdens grote evenementen. Op hun zoektocht naar efficiënte en multi-inzetbare apparatuur kwam Prismax al snel terecht bij Intronics en de CORIOmaster. De videowall processor die een efficiënte aanpak biedt voor het bouwen van videowall-systemen. Ideaal voor Prismax omdat de oplossing modulair, schaalbaar en makkelijk in gebruik is.

Lees meer

Schakelen en converteren van videobronnen in theater

In samenwerking met Intronics zijn er in de theaters van het Nederlandse Instituut voor Beeld en Geluid universele seamless switches van tvONE geïnstalleerd. Dankzij deze switches kunnen medewerkers van het instituut voor Beeld en Geluid makkelijk schakelen tussen verschillende
videoformaten van meerdere bronnen. Medewerkers kunnen de functionaliteiten van de switch op meerdere manieren beheren: via de frontpaneelknoppen of via het volledig geïntegreerde touch paneel.

lees meer

IPTV in stadions

Om de actie op het veld digitaal te verspreiden, is een infrastructuur met een kwaliteit van wereldklasse vereist. Bij Intronics vindt u professionele audio video oplossingen om content naar meerdere aansluitpunten in een stadion te distribueren. Een van de populairste oplossingen is de IPTV. IPTV (Internet Protocol Television) is een verzamelnaam voor diensten en toepassingen die tv-kijken over het Internet Protocol mogelijk maken. Deze technologie biedt de mogelijkheid om een bestaand IP netwerk te gebruiken voor het distribueren van tv en radiozenders, video’s, digital signage en internet content.
meer info over iptv

Wat hebben we eerder gedaan?

IPTV systeem en videodistributie in stadion PSV

Door middel van het IPTV systeem wordt video content gedistribueerd naar ruim 200 aansluitpunten in het stadion.
In samenwerking met Mansveld en op advies van Intronics, heeft system integrator Axians deze unieke grootschalige AV-installatie op basis van IPTV binnen het Philips Stadion geïnstalleerd.

lees meer

Meer weten over onze AV oplossingen?

lees meer
Door jarenlange ervaring in de professionele AV-wereld denkt Intronics in oplossingen, niet in producten.
meer info
Intronics is al meer dan 35 jaar actief als value added distributeur voor ict-connectivity.
meer info

Onze AV professionals staan voor u klaar

Wij staan in direct contact met onze fabrikanten. Laat ons weten als u behoefte heeft aan extra informatie of hulp tijdens het kiezen van een passende oplossing.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:
Nederland: tel. +31 (0)342 407040, sales@intronics.nl
België: tel. +32 (0)14 220 334, sales@intronics.be
Neem contact op
Aan het laden
Aan het laden