LOGIN
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Bedrijfs ID
Bewaar login gegevens
NIEUWS
Bezoek Intronics tijdens het Telecom Infra 2016 event
12-8-2016
Het Telecom Infra event zal plaatsvinden op 15 september 2016 in de Kuip te Rotterdam.
Registreer nu gratis voor de IBC2016
10-8-2016
Van vrijdag 8 september tot en met dinsdag 12 september 2016 vindt in de RAI in Amsterdam de IBC2016 plaats.
Bezoek Eminent & Ewent stand tijdens de IFA 2016 in Berlijn
15-8-2016
IFA2016 zal plaatsvinden van 2 tot en met 7 september in Berlijn. IFA is een wereldwijde vakbeurs voor consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten waar nieuwe producten en innovaties worden getoond.
Nieuws

Intronics neemt activiteiten Compricon over

Intronics neemt per direct de activiteiten over van de onlangs failliet verklaarde onderneming Compricon. De activiteiten van Compricon worden geïntegreerd in de organisatie van Intronics. Er wordt hard gewerkt om de klanten via Intronics toegang te geven tot de productlijnen van Compricon. Ook een deel van het personeel van Compricon zal overgaan naar Intronics.

"Met de overname van de activiteiten van Compricon willen we de klanten blijven bedienen, op dezelfde persoonlijke en oplossingsgerichte manier zoals zij dat reeds gewend zijn. Zowel de productgroepen als de klanten van Compricon passen goed in de core business van de Intronics Groep. Wij doen ons uiterste best om klanten zo min mogelijk last te laten ondervinden van het faillissement door zo snel mogelijk de producten via het Intronics platform beschikbaar te stellen. Klanten kunnen zich nu al melden bij onze verkoopafdeling voor advies," aldus Marc Swolfs, Managing Director van Intronics.

Bekijk hier de voortgang van de integratie van Compricon binnen Intronics.