LOGIN
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Bedrijfs ID
Bewaar login gegevens
NIEUWS
De Industrial Connectivity special is uit!
21-7-2016
Intronics presenteert u met trots de nieuwste ontwikkelingen op connectivitygebied waaronder het verhaal van STORM over de 's werelds eerste electrische toermotorfiets met een range van 380 km.
Juridische fusie Intronics groep
05-7-2016
Per 1 juli is er bij de Intronics groep een juridische fusie van kracht geworden. Daardoor zijn ook ons BTW-nummer en het inschrijfnummer in het handelsregister gewijzigd.
3 jaar garantie op alle producten van AVLINK
01-7-2016
Bij Intronics bent u verzekerd van 3 jaar garantie op AVLINK. Alle AVLINK producten worden namelijk ondersteund met een product garantie van 3 jaar. Binnen de gestelde termijn wordt een defect product omgeruild of gerepareerd.
Nieuws

Intronics neemt activiteiten Compricon over

Intronics neemt per direct de activiteiten over van de onlangs failliet verklaarde onderneming Compricon. De activiteiten van Compricon worden geïntegreerd in de organisatie van Intronics. Er wordt hard gewerkt om de klanten via Intronics toegang te geven tot de productlijnen van Compricon. Ook een deel van het personeel van Compricon zal overgaan naar Intronics.

"Met de overname van de activiteiten van Compricon willen we de klanten blijven bedienen, op dezelfde persoonlijke en oplossingsgerichte manier zoals zij dat reeds gewend zijn. Zowel de productgroepen als de klanten van Compricon passen goed in de core business van de Intronics Groep. Wij doen ons uiterste best om klanten zo min mogelijk last te laten ondervinden van het faillissement door zo snel mogelijk de producten via het Intronics platform beschikbaar te stellen. Klanten kunnen zich nu al melden bij onze verkoopafdeling voor advies," aldus Marc Swolfs, Managing Director van Intronics.

Bekijk hier de voortgang van de integratie van Compricon binnen Intronics.